Dagens Kort! 2 maj

War & Peace! Ja, vi ligger i ständigt inre krig med oss själva. En strid som också speglas i alla konflikter ute i världen. En kamp mellan vårt Ego och vårt sanna jag som är skapad av kärleken som aldrig lämnat oss!

Hur får vi vågen att väga över till vårt sanna jag? Erhålla inre frid? Lycka? Sann glädje? Svaret är kärlek och nyckeln är förlåtelse☝??

Att oavbrutet förlåta din egen skuldbeläggelse, förstå att allt du ser är en spegling av ditt inres rädslor, otillräcklighetskänslor och självförakt. Allt du ser är en illusion/hologram, för inget skapat som kan dö, bli sjuk, lida brist är skapat av Gud.

Gud, din Fader är Villkorslös kärlek som vill se sin son lycklig, fridfull, kärleksfull, i evigt liv och dömmer aldrig.☝

Egot som styr oss mer eller mindre i den här ”verkligheten”, skapades när vi en gång trodde att vi vänt vår sanna Fader ryggen. Egot, den inre rösten, skapade vi själva i vår egen skuldbeläggelse och därifrån har sen historien rullat!

När vi inser att vi aldrig lämnat Gud, att vi alla ÄR skuldfri Ande och börjar förlåta allt vi ser, hör , förnimmer så påbörjas resan hem och freden – friden är den som leder din vardag här! ???

/Chamória

Lämna ett svar