Veckans Djur! 11 januari

Schäfer German shepherd

Ur Djurens Språk /Solöga:

När du låter livets alla skeenden stärka dig, förändras ditt liv till det bättre. Min gåva till dig är att känna dig styrkt av livet.

Här gäller det att kliva ur den roll av svaghet och svårigheter som du valt och i stället välja att känna dig stark och modig.

💖

”Och hur kan jag stärka mig med allt elände som sker just nu?

Hur bibehåller jag lugnet, fokusen på det goda som trots allt händer också?

☝️ Genom att hela tiden dra tillbaka ditt fokus från de braskande rubrikerna i media som endast är till för att hålla oss skrämda och lydiga att följa deras s.k. restriktioner som går emot grundlagen. Stäng av TV och radion, ta reda på fakta själv genom att lyssna på fler än nyhetsuppläsaren i tv-rutan! Byt tanke från ”tänk om det jag, eller en anhörig blir smittad/skadade”?

Till ”jag väljer att se mig själv och mina anhöriga i strålande hälsa/trygga”, ”jag väljer att känna kärlek, glädje och frid”.

Du stärker dig genom att förlåta dig själv i allt det jobbiga som händer, för det är din tidigare rädsla/rädslor i dåtid, som med din skapande tanke i kombination med känslan som gav resultatet du möter i dag ☝️😎

Nu pratar vi generationer av skapande tankar.

Men vi kan alla bryta denna ”offerlek” skapad av egot. Och det görs just med förlåtelse, släppa skuld och att byta tanke, så du skapar den morgondag du önskar.

Det som också krävs som ingrediens till kakan är ett varande i nuet med dina tankar för nuet är faktiskt det enda som existerar!

I går är borta, i morgon finns inte, endast i nuet vi existerar och kan skapa med de vi är: kärlek!!

Är du sjuk så ta hand om din kropp MEN ha i din tanke att ”I dag känner jag mig frisk och stark”, och din kropp som faktiskt bara är en ”maskin” som lyder order, omformar sig efter dina önskemål ☝️

Beakta att Rom byggdes ju inte på en dag, och du har skapat på din kropp med dina tankar och känslor sedan du gick ned i den, så ha tålamod” 👍🤗💖

/Chamória

🌻🕊️💖

Lämna ett svar