Veckans Växt! 8 december

Grynsopp

Ur Växternas Språk/Solöga:

Ditt hjärta vet alltid bäst.

Visdom: Jag lyssnar till mitt hjärta. Jag låter mitt hjärta styra mitt val.

Välj med hjärtat och välj långsiktigt för att skapa dig något bestående.

?

”Så är det faktiskt! Hjärtat vet faktiskt alltid bäst eftersom det enda som är sant är kärleken, allt annat är en illusion.

Kärleken är du, du är som snubben där uppe skapat dig, helt skuldfri, villkorslös kärlek, en kärlek som aldrig lämnat dig.

Man skulle även kunna säga att när vi lyssnar till ’magkänslan’ så lyssnar vi till hjärtat. Det där när vi stannar upp och söker oss inåt för att känna in om det känns den där sköna känslan när det är rätt, när vi är på rätt väg.

Ett annat bra sätt är att ställa sig frågan: ”hur skulle kärleken agera här”, det kan ge en bra ledning till beslutsfattande.

Ju mer vi lyssnar till hjärtat, intuitionen, desto mer utvecklas den.

Börja med att våga känna tillit till att du får perfekt ledning, desto tydligare blir den. Det gäller att inte skuldbelägga sig när vi misstar hjärtats röst för egots manipulerande, utan tar det som en fin läxa för det är faktiskt bara ett misstag, inte världens undergång ☝️

Med ett leende ”gör om gör rätt” och låt det hela stärka dig och inte fördöma dig.

Le och låt hjärtat leda dig i din vardag, och är din vardag inte direkt den mest kärleksfulla, så välj kärlek ändå, känn tacksamhet för det du kan och förstå att du är där du är för du har själv bett om det, även om det är omedvetet – rädslor och självförnekelse. Med kärlek kan du flytta berg, t o m det du själv skapat som en omöjlighet att bestiga eller komma runt.

Kärleken ger dig vingar” ?️?

/Chamória

??️?

Lämna ett svar