Veckans Växt! 16 november

Potatis

Ur Växternas Språk/Solöga:

En bra grund ger bra stabilitet.

Visdom: Här och nu är allting bra. Jag har gott om tid. Jag skapar mig en bra och stabil grund att utgå ifrån.

Var noggrann när du lägger din egen grund. Känn ingen press utan ta god tid på dig i allting.

?

”Det är när vi stressar som vi glömmer saker, det blir” fumligt”, det vi gör är halvdant utfört utan glädje. Vi är för det första inte närvarande i nuet när vi stressar, vi är någonstans där framme i framtiden.

Framtiden finns inte!☝?

Varför stressar vi då?

När vi bär på agendor (ofta i det undermedvetna) att vi inte duger, vi känner otillräcklighet där vi utifrån ställer krav på oss själva, så dras vi bort från vårt sanna jag i nuet in under prestationspiskans manande.

Vi behöver dra i handbromsen och fråga oss själva för VEM vi stressar ihjäl oss? Kom nu inte här med bortförklaringar som ”måste hinna klart innan…” ”jag har en deadline att följa…”

Det är faktiskt ingen legitim orsak ☝️ Det kan finnas hur mycket som helst att göra som vi gott hinner klart UTAN att trilla in i egots manipulerande lögner om att ”det här kommer inte att gå”. Denna lögn skapar egna falska krav på oss själva som ger en enorm inre stress som får oss att tappa det verkliga fokuset från det vi ska utföra, till själva stressen: ”oh, jag hinner inte …”

När du är förankrad i nuet, fokuserar på det du ska göra, så inte bara blir arbetet utfört galant, du fick t o m tid över!!OCH du spar din energi!!

Det är nämligen så att dåtiden är borta! Släpp all skuld över att du trodde att du är värdelös ?? Framtiden finns inte! Framtiden skapas i nuet som är det enda som existerar ☝️

Missnöjd med ditt liv, din vardag? Ja, då behöver du tänka rätt i nuet. Tänker du i nuet att ”fy rutti vad allt går emot mig”, ja då är det detta du möter i framtiden. Välj om och hellre tänk ”jag är verkligen tacksam för att livet går så smidigt och är fullt av kärlek och glädje”, ja då är det detta du möter i din framtid. Endast du själv har ansvar över din framtid genom det du skapar oavbrutet i dina tankar. Vi kan inte skylla på någon annan….tyvärr ?

Så skapa en bra grund av villkorslös kärlek till dig själv och utsträck den till allt levande. Var i nuet, det enda sanna, och det kan bara bli hur bra som helst” ???

/Chamória

??️?

Lämna ett svar