Veckans Djur! 30 november

Undulat Melopsittacus undulatus

Ur Djurens Språk/Solöga:

Det är viktigt att ha inre harmoni och balans eftersom din inre värld skapar den yttre. Min gåva till dig är att skapa en perfekt omgivning till dig själv.

En mycket klarsynt liten fågel, som lärde mig hur jag skapade min egen verklighet.

?

”ja, du skapar hela tiden med dina tankar som du oftast har omedvetet. Visste du att ca 60 000 tankar passerar din hjärna VARJE DAG ? Oftast så snabba att du inte ens hinner registrera dom ☝️ Tankar då från ditt undermedvetnas programmeringar om otillräcklighet, självförakt och skuld.

Då dessa skapar och projiceras ut på din vardag så är det av den kalibern du möter din värld. Missnöjd med ditt liv? Motgångar och segt som sirap? Ja du är fri att omskapa din omgivning till att vara en värld i skönhet, frid, lycka och framförallt villkorslös kärlek, och för att nå det målet SÅ MÅSTE DU ERHÅLLA DETTA I DIG SJÄLV FÖRST ☝️?

Hur?

1/ Genom att förlåta all skuldbeläggande på dig själv, även de gånger du skuldbelade dig för att du inte hann eller orkade dammsuga ☝️?

2/ Sluta döma dig själv, din nästa, ”den kassa regeringen”, ”den korkade medtrafikanten”….. ?

3/ När du reagerar på ”tokigheter” så förlåt dig själv i er båda, (du har själv bett om att få möta detta med din egen projicering från ditt omedvetna ), för ni är båda skuldfri Ande, villkorslös kärlek här i detta pågående drama/såpopera och ni är båda skapade av villkorslös kärlek som aldrig lämnat er. Egot som vi har (men som vi INTE ÄR) är den som ställer till det när vi lyssnar på den och inte kärlekens röst ☝️

Är det inte kärlek så är det splittrande egot, för kärleken ser endast skönhet!

4/ Använd bra affirmationer som: ”jag väljer att känna kärlek och glädje i alla fall”,

”jag är värd att älskas för jag är kärlek”,

”jag väljer att känna tillit att allt ordnar dig till det bästa”

5/ ☝️ tro inte på allt som står i mainstream media eller sägs på nyhetssändningar för egot vill inget hellre än splittra och söndra, det är dess agenda! Är det inte kärlek så är det en illusion, ett ’hittepå’ av egots allierade i mörkret. Så ta allt, inte bara med en nypa salt, utan en hel hink och känn alltid efter i ditt hjärta om rädslans väg verkligen är din väg?!?

Så skapa harmoni i ditt inre först och du hjälper till att skapa en värld i harmoni att leva i medan vi är här i ”livets skola” ☝️ ?️ ?

/Chamória

??️?

Lämna ett svar