Veckans Växt! 25 november

Slånbär

Ur Växternas Språk/Solöga:

Ta till vara dagens möjligheter.

Visdom: I dag finns just de möjligheter jag behöver. Jag väljer att se mina möjligheter. Jag tar tillvara mina möjligheter.

Fastna inte i gamla mönster såsom, det är ingen idé, hur kan jag, jag kanske skulle kunna om……osv. Se över dina egna förväntningar och välj att i stället känna hopp, motivation, entusiasm mm inför framtiden. Upprepa visdomen ovan för att skapa fokus.

?

”Jag kunde inte sagt det bättre själv, för kom ihåg att du skapar hela tiden med dina tankar. Det du upplever i dag skapade du i dåtid med dina tankar och val hur och vad för respons du gav på händelser i vardagen.

Inte nöjd med det du möter, ditt liv? Då är det dags att ändra på dina tankar så du skapar om din framtid ☝️?

Tänker du och agerar utifrån rädsla/oro/självförnekelse, ja då är det detta du skapar och möter i morgon. Väljer du att hur knöligt det än ser ut, att tänka ”jag väljer att känna kärlek och glädje i alla fall och ha tillit att allt ordnar sig till det bästa”, då börjar du också möta mer kärlek och glädje i morgon ??

Nu byggdes ju inte Rom på en dag, som de säger ☝️?

Du har ju tänkt och skapat utifrån dessa rädslotankar förmodligen hela livet och med största sannolikhet under tidigare inkarnationer, så plocka fram tålamodet och viljan ur den där dammiga lådan på vinden och sätt igång!

Skuldbelägg dig inte när du trillar ned i gamla vanor, utan ta det med humor så kommer det att gå lättare och lättare ??

Kom ihåg att du är redan perfekt ? Du är som snubben där uppe skapade dig – villkorslös kärlek och kärleken ser endast skönhet” ??️?

/Chamória

??️?

Lämna ett svar