Veckans Växt! 10 november

Rättika

Ur Växternas Språk /Solöga:

Ändra fokus och ändra ditt liv.

Visdom: Det är lätt att förändra mitt liv till det bättre.

Nu väljer jag att... (fyll i själv den förändring du behöver göra). Jag skapar mig ett nytt liv.

Nu är det dags att förändra ditt liv.

?

”Det brukar vara så att först när vi är riktigt” trötta på att vara trötta på” vårt liv som vi får den kraft vi behöver för att göra de förändringar vi behöver göra för att få livskvalité och det liv vi verkligen drömmer om.

Allt handlar om tanke och vilken du väljer att lyssna på egot eller kärlekens röst. Jag pratar inte alls om religion här utan om vem du i sanning är och vad du redan bär dolt av ditt ego.

Egot är en riktig lurifax ☝??

Låtsas uppmuntra och applådera vår andliga och personliga utveckling (som jag ser som samma sak) och för att sen ”men oh så synd att det ska ta sådan lång tid och vara så besvärligt”

Håll snattran säger jag ??

1/ Jag behöver inte vänta för kärlek, frid och glädje är lika nära som nästa andetag, de är vad jag redan ÄR!

2/ Jag behöver inte anstränga mig för det är verkligen skrattretande att vi skulle behöver jobba för det. Det är lika fånigt som om vi behöver jobba för att andas eller för att solen ska gå upp!

3/ Vår personliga superhjälte, Helige Ande /Vår inre Mästare, står alltid redo att gripa in för den tar aldrig ledigt, kräver aldrig övertidsersättning och är ivrig att uppfylla våra behov. Mirakelkursen tröstar att vi alltid är djupt och förbehållslöst älskade ??

När vi är förankrade i nuet kan vi skapa genom att se och känna vårt mål/förändring som om du redan var där. Är vi splittrade i sinnet och distraheras av det som hände i går och oro över vad som kan hända i morgon, så blir det svårt att få till den där förändringen ☝??

Så bara bestäm dig att nu så ☝? och i din beslutsamhet ha för dina ögon och i dina tankar att DET ÄR LÄTT ATT SKAPA EN FÖRÄNDRING I MITT LIV TILL DET BÄTTRE!! DET ÄR LÄTT ATT FÖRÄNDRA MITT LIV TILL DET BÄTTRE!!

/Chamória

??️?

Lämna ett svar