Veckans Djur! 5 oktober

Snok Natrix natrix

Ur Djurens Språk/Solöga:

Acceptera din egen sanning. Min gåva till dig är att du bär sanningen själv. Förutom att ta till dig och verkligen acceptera den sanning du själv har, så handlar det här även om att acceptera dig själv – så som du är. Med andra ord – sluta upp med att ifrågasätta dig själv och det du redan vet.

?

”Vad är sanningen?

Det enda som är sant är den villkorslösa kärleken, allt annat är ett” hittepå” av egot. Det enda som är sant är det som består och det gör kärleken. Vi är alla skapade av kärleken som aldrig lämnat oss – vi är helt enkelt som Gud skapade oss kärlek, kärlek, kärlek ?️??

Detta är min sanning och din sanning som ingen kan ifrån oss.

Sen har vi den sanning som hör till den här verkligheten. Din sanning som du bär av erfarenhet och visdom genom livets hårda väg. Lita på din sanning ☝️ Du är den som vet vad som din kropp mår bra av, du är den som vet vad du inte mår bra av! Ingen annan än du känner din kropp och hur du mår så lita på dig själv, på din magkänsla!

Och kom ihåg ☝️ Du, vackra själsstråle, är redan så perfekt som bara en Guds Heliga son/dotter kan vara” ??️??

/Chamoria

???

Lämna ett svar