Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 22 september

☕?

”Thé bladen uppmanar i dag att blicka inåt dig själv för att bättre kunna förstå vem du i sanning är.☝?

Det du ser när du med blicken tar in din omgivning är något som du var medskapare till i dåtid. Gårdagens drömmar, önskningar, rädslor, sorg, men även gårdagens glädje, kärlek, och korta stunder av frid.

Man kallar ögonen för ”själens spegel, men jag skulle vilja kalla ögonen för sinnets projektor! Det vi ser utanför oss är en film som skapades i dåtiden av vårt sinne och som spelas upp av oss själva, som medproducenter med alla din nästa här på jorden. Vi är var och en vår egen regissör och manusförfattare, och vi har faktiskt möjligheten att under resans gång ändra i ”manuset”, att regissera om i handlingen ☝?

För att kunna skriva om i handlingen så att nästa ”avsnitt” – kommande år -är mer kärleksfulla, lyckliga, fridfulla och inte har en handling som präglas av strider, rädslor, hopplöshet, tron på brist etc. så måste vi titta på ”grundmanuset” vi ”fick i näven” när vi kom ned i kropp den här gången!

I ”grundmanuset” har vi alla förlåtelseläxor vi behöver göra för att läka, vi behöver lära oss att sluta döma oss själva och vår nästa och sluta lyssna på den inre rösten – egot, som ääälskar tragedier, krigsfilmer ironiska förtryckar serier! Ska vi ha en möjlighet att skapa vår mest möjliga film med härlig humor, lycka, villkorslös kärlek, frid och överflöd – som är vår sanna rättighet då vi är som ”Snubben där uppe” har skapat oss . kärlek, kärlek, kärlek, måste vi avskeda egot genom att helt enkelt sluta lyssna på det! Sluta tro på egots lögner, för är det inte villkorslös kärlek så är det ett ”hittepå” av egot!

Manuset skrivs om med idogt arbete med att förlåta, släppa taget om skuld och rädslor och i stället visualisera med djup tillit det du vill uppnå som om du redan uppnått det.

Välja varje morgon att tänka: ”i dag går allt lätt och smidigt med kärlek och glädje som ledsagare”, jag är värd att älskas för jag är kärlek”, ”jag är trygg och allt kommer att ordna sig till det bästa”………

Så blicka inåt, rensa ”liken ur garderoben” och skapa dig ditt drömliv som du förtjänar. Och kom ihåg! Du förtjänar det bästa!”????

/Chamória

???

Lämna ett svar