Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 15 september

☕?

Du kan reddan flyga! uppmanar thé bladen i dag. du har bara glömt bort det under tyngden av alla måsten och borden ☝?

Vi balanserar där på slak lina så fokuserade långt där framme i framtiden, ”när jag gjort det och det… då ska jag…”, linan svajar och börjar gunga och helt plötsligt ser vi hur hela världen har kommit i gungning och inget har vi att hålla oss i. Framtiden vi fokuserat på finns inte och det som hände i går som vi grämer oss över ”varför gjorde jag så…och inte så…”, är borta!

Spänn linan och gör den stadig och trygg med att fokusera här och nu ☝?

Träna på att vara närvarande i allt du gör, – så diskar du så diska! Planera inte inköpslistor, fundera hur du ska laga vinterjackan, eller vad du ska gör till helgen! Om du så måste prata högt för dig själv för att bibehålla fokus, fine! ”Jag tar nu glaset, diskar de, sköljer av ,det, ställer det i diskstället, jag tar nu gaffeln…..?

När vi är närvarande i det vi gör så spar vi energi, det blir fortare utfört och bättre utfört dessutom!

När vi är närvarande i det vi gör är vi jordade och all stress ”dunstar bort”, och när vi är jordade kan vi flyga på kärlekens vingar högt, högt för vi står trygga på en stadigt spänd lina.” ???✨

/Chamória

???

Lämna ett svar