Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 21 september

☕?

”I dag uppmanar thé bladen oss att finna vår inre styrka!☝?

När vi pratar om inre styrka så handlar det inte bara om att vara ”muskelstark” så klart, utan den inre styrkan att våga vara ledsen och visa det och inte svälja ned för att inte visa sig svag eller att ”andra ska tycka att man är larvig eller blödig”.☝

Inre styrka handlar om att våga erkänna när man har gjort ett misstag och rätta till det.

Inre styrka handlar om att våga stå för den man är och vara stolt över det.☝

Inre styrka handlar om att våga stå för det man tror på utan att att ha behov av att försöka övertyga alla andra att de måste tro lika.☝

Inre styrka är att lita på sin intuition och ha tillit att allt ordnar sig till det bästa.☝

Och framför allt handlar också inre styrka om att lyssna på helige Andes/din inre guides/ditt högre jags kärleksfulla vägledning och inte inte egots röst!

Hur finner jag då min inre styrka?

Genom att hela dig själv! Genom att förlåta dig själv för alla misstag du gjort och bekräfta och älska dig själv villkorslöst, för du är faktiskt redan perfekt! Du är skapad av kärlek som aldrig lämnat dig. Inget annat än det är av vikt! Vi är här av en enda anledning och det är definitivt inte att ha en framgångsrik karriär, ex antal barn, snyggaste hemmet, bilen, sakerna, kläderna! Det är bara döda ting, hjälpmedel att ha det någorlunda bekvämt under vistelsen här. Är det inte kärlek så är det inte av vikt för det enda du tar med dig i ”träfracken” är kärleken!

Den enda anledningen vi går ned hit i kropp är för att lära oss att inte döma oss själva och vår nästa, släppa skuld och nyckeln till det är förlåtelse, förlåtelse, förlåtelse! ???

Så hela ditt sinne så helas din kropp och hjälp sen din nästa.

Finn din inre styrka – kärlekens styrka!” ????

/Chamória

???

Lämna ett svar