Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 7 September

☕?

”Thé bladen vill den här dagen påvisa att det är en ny dag i en en ny vecka och alla möjligheter ligger serverade på ett fat!☝?

Vaknade du i dag med en tanke att ”neeej, det är måndag igen” ? eller vaknade du med tacksamhet att du faktiskt vaknade, att du vaknade i en skön säng, att du faktiskt är frisk och kan kliva upp eller vaknade och kanske fick dra dig lite extra utan att i stress kasta dig upp för att inte komma försent till vad det nu är som drar?!!

Välj att känna tacksamhet, om du så måste leta efter det minsta du kan se, för när vi väljer att känna tacksamhet så får vi mer att känna tacksamhet för ??

I går är borta, i morgon finns inte utan det det enda som är, är just nu!! Varför slösa bort ditt liv på att hålla kvar sorger och besvikelser för det som hände i går eller att hela tiden vara i tanken vad du ska göra i morgon, eller när det och det är gjort eller när ..då ska jag…?

Lev så mycket du kan i nuet, välj att se det vackra i allt du ser, välj att se kärleksljuset i alla du möter och bekräfta dig själv, var stolt över dig själv. Du gör ett fantastiskt jobb med att vara du när du väljer att vara det” ☝??

/Chamória

???

Lämna ett svar