Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi 27 juli

☕?

”Dagens théblad visar fortsatt helande kärlek för brutna vänskaper eller kärlekar! Vi är sannerligen i en tid just nu färgad av glädje, kärlek och skönhet även om det kan vara svårt att se ibland med allt som händer i världen.

Inom kort varnas det för en man med potentiell fara när det gäller arbete och här vill jag påvisa kringfarande som erbjuder allt från tvätta mossa från tak och jag vet inte vad. ☝

Längre fram ser vi tur igen och återigen visas en flygresa med vänner, glädje i detta och thébladen råder dig att verkligen ta det lugnt och njuta. Ha förtröstan inför livet och släpp alla bekymmer. Här och nu har du allt, så var nöjd med livet som du har. När du känner tacksamhet så får du mer att vara tacksam för! ?

Din bästa vän är naturen och där kan du få hjälp att finna friden. I friden har du glädje och sann kärlek. Kärlek som du är skapad av och som aldrig lämnat dig!??

/Chamória ☕???

Lämna ett svar