Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 18 september

☕?

”Om vi i går uppmanades att fånga stunden, så uppmanas vi att ta det ännu ett steg vidare till att leka mer i livet!

För en stund så släpp alla ”måsten och borden”, alla problem och plocka fram lekfullheten långt därinne i ”den dammiga garderoben”

Det handlar inte om att vi ska vara ansvarslösa och med det ställa till kanske än mer ”problem”. Nej, det handlar om att vi inte ska ta oss själva på så stort allvar, att välja att, om än tyst för oss själva, skratta åt alla ”tokigheter” och många gånger absurda händelser där ute i världen ☝?

Var som ett barn på din promenad och verkligen SE allt du passerar! Se den vackra stenen se lövets dans i vinden, förundras över lövets vackra färg och mönster, skratta med i vindens bus i det höga gräset och dröm dig bort för en stund i magiska kärleksdrömmar! Shamanen kallar det ”att vandra i skönhet” ???

Så låt oss släppa in mer lekfullhet i vara liv”. ☝??

Chamória

???

Lämna ett svar