Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 14 September

☕?

”I dag uppmanar thé bladen oss att vi ska se upp med ”irrblossen” – de falska, vackra, lockande ljusen/löften som vi möter i vardagen. ☝?✨

Det kan vara en person som med sitt ego ger sig ut att vara den som ska ”rädda” oss ur vår tristess eller förvirring men när dess egoljus kommer i ett annat ljus – ditt ljus, din magkänsla som fanns där fast du inte lyssnade på den, så bleknar det plötsligt och kanske till och med blir ”solkigt”!

I ditt inre ljus så slocknar ”irrblosset” och sjunker ned i kärret och har du tur så står du kvar om än lite dränerad på energi och lite sårad självkänsla.

Lita alltid på din magkänsla! säger den dig att det här verkar nästan för bra för att vara sant, så kanske det är så. Svälj inte allt med hull och hår utan fråga dig alltid ”vad kan det här mötet lära mig? Varför kom den här personen in i mitt liv?

Din inre Mästare/högre jag har alla svar och gör allt för att hjälpa dig att komma ihåg, att du ska inte söka lyckan utanför dig då du har den redan när du vänder dig inåt och minns att du redan är perfekt, att du är kärlek som aldrig lämnat dig. Och det gör du när du förlåter dig själv för all skuldbeläggande på dig själv och släpper taget om alla rädslor. Förlåt dig själv i alla du möter för ni är båda skuldfri Ande och du har själv bett om alla dessa möten/situationer på en omedveten nivå, för att du ska komma ihåg vem du i sanning är”????

/Chamória

???

Lämna ett svar