Veckans Växt! 9 September

Sötpotatis/yams

Ur växternas Språk/Solöga;

Det finns glädje i ett väl utfört arbete. Visdom: Just nu gör jag det jag behöver göra och det är tillräckligt. Jag väljer att slutföra det jag påbörjat. Slutför det du påbörjat. Här gäller det att ha fokus under en längre tid och att inte börja med något annat under tiden.

?

”Vi har en tendens att lägga på oss mer jobb än vad vi behöver för vi tror att det krävs av oss. Vi måste göra karriär, om vi inte orkar städa den där dagen så är vi ”odugliga lathöns”, om du inte har helst ett heltidsjobb så bidrar du inte till samhället/välfärden och för att inte tala om om du väljer att vara hemma med dina barn och ta hand om och fostra dom själv!!

Den här stressen bidrar till att utbrändhet/gå in i väggen, har blivit lika vanligt som en förkylning! Allt jobb vi gör blir lite halvdant för vi hinner inte eller orkar engagera oss, och i det skuldbelägger vi oss och ångesten knackar på vår dörr. ☝?

Snälla, släpp kraven!!

Det enda som betyder något är kärleken och den enda anledning som vi är här i kropp är för att vi ska sluta döma och släppa skuld. Den vägen går via förlåtelsen!

När vi har ”sjuttioelva” saker på gång så hoppar vi med uppmärksamheten hit och dit och allt blir halvdant. När vi är fokuserade i oss själva och fokuserar på det vi för tillfället gör så kan vi lättare fullfölja, resultatet blir kanon och framför allt mår vi tusenfallt bättre.

Du gör så gott du kan och det är gott nog, du är älskad och du är redan perfekt…….trots att du hoppade av målar-, yoga-, fortutbildningskursen” ??

/Chamória

???

Lämna ett svar