Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 17 Augusti

☕?

”Thebladen i dag vill visa att förlåtelse ger frihet och sinnesro. Och vi pratar här då om att förlåta sig själv för all skuld vi lagt på oss av de mest skiftande ’rang’! All förlåtelse är lika viktig och lika stark vare sig du förlåter skuldbeläggandet på dig själv för att du inte hann dammsuga eller för att du trampade i klaveret å det grövsta ☝️?

Förlåt dig själv i alla du möter och i alla situationer då ni är ett på sinnets nivå och undermedvetet har du själv bett om mötet!

Ni är båda skuldfri Ande villkorslös kärlek, det har bara ’glömts bort’ tack vare egots starka påverkan. ☝??

Det här ’jobbet’ kan skapa en perfekt grund att utgå ifrån där lycka, harmoni och frid infinner sig. ?✨

Slappna av och fokusera på dig här och nu och allt som du önskar kommer till dig. Ha förtröstan! Och låt din kreativitet uttrycka dig själv utan ’ansträngning’. Det är viktigt här att du bejakar din inre balans och frid så att du erhåller en trygg inre värld.

/Chamória

???

Lämna ett svar