Veckans Djur! 9 juli

Vandrande Pinne Cyphocrania gigas

Den här lilla rackaren ville komma med ett budskap till oss alla!

Ur Djurens Språk/Solöga:

Acceptera dig som du är och du växer. Min gåva till dig är att se ditt sanna värde. Här gäller det att inte gömma dig själv bakom andra.

?

Vi är alla lika värda, även om det kan vara svårt att förstå om vi bär självförnekelse, rädslor och ser hur vår nästa ”ställer till det” ute i samhället!

Kan vi dock förstå att den här verkligheten vi lever i just nu är en illusion, ett hologram som är skapat av egot i vår flykt undan en inbillad skuld?

Att egentligen så är allt vi upplever här är en ond dröm vi upplever och i sanning så är vi redan hemma hos vår sanna Fader, men vi sover och behöver vakna upp och se att där finns ingen skuld, vi är redan perfekta!

Vi är ALLA Guds son, *Villkorslös Kärlek, skuldfri Ande!

För att vakna och vara hemma igen så går vi här ”i skolan” och den enda läxan är att vi ska sluta döma, släppa all pålagd skuld, förlåta allt vi ser, hör känner och möter då allt är en projektion skapat i vårt sinne!

Ett sinne vi delar med vår nästa då vi är ett! Ett ego som skapades vid splittringen som och så är ett! En splittring som aldrig hänt annat än i vårt sinnes tillfälliga förvirring.

Så förlåt dig själv i din nästa, släpp all skuld och se ditt magnifika själv – det strålande kärleksljuset och låt det stråla ut i världen!

/Chamória

????

Lämna ett svar