MEDIAL TOLKNING FÖR LÄGGNINGEN 27 JANUARI!

Missade du tillfället att välja 1 av 3 kort för medial tolkning?

Gå in på tidigare inlägg här på bloggen den 27 januari och gör ditt val, och kom tillbaka till detta inlägg och se tolkningen av det kort du valde. Lämna gärna en kommentar <3

KORT 1: SERENDIPITY -Ödets lyckokast!

Under de kommande dagarna så var uppmärksam på de små synkronisiteterna som uppkommer vid oväntade tillfällen. En livsomvälvande händelse/ inspiration kommer snart att uppdaga sig, förmodligen där du minst förväntar dig att det kan ske.

Genom den här händelsen så kommer du att erhålla djupare förståelse för det andliga som omger dig. Det här kan resultera i högre känslighet och du kommer att inse att du är spirituellt guidad mot nya belönande erfarenheter.

Ett ödets lyckokast kommer att leda dig till nya kreativa och positiva möjligheter. Ny vänskap formas och många välsignelser kommer i din väg!

Kom ihåg! Du är värd all kärlek, framgång, lycka, för det är vad du ÄR! Så lyssna till din intuition/ magkänsla och ha tillit!

/Chamória

KORT 2: INTIMACY – Intimitet

Du har förmodligen blivit emotionellt sårad tidigare i ditt liv och har nu svårt att dela dina känslor eller släppa in någon helt i ditt hjärta i rädsla för att bli sårad igen. Det är förståeligt men det är dags nu att läka, genom förlåtelse och släppa skuld, och ta bort skölden du gömmer dig bakomför det hindra en mycket kärleksfull relation att skapas.

 Där finns en som genuint älskar dig med en äkta, ren kärlek. Den personen är också rädd att avslöja sina känslor i rädsla för att bli avvisad, som du är rädd för att bli sårad, är också den här personen det.

 Ha tillit och dela dina känslor, du kan bli överraskad vad som utvecklas. De mest intima relationer formas ofta genom tårar och skratt, så var inte rädd för att visa din sårbarhet, rädslor och känslor. Det gamla är borta, så omfamna nu det nya!

/Chamória

KORT 3: MOTHER MARY

Käraste du, jag ber dig släppa din rädsla och oro som du bär för en älskads välmående. Ha tillit! Allt kommer att ordna sig till det bästa och högsta för alla inblandade. Den här pågående situationen är en del av din älskades livsläxa.

En välsignelse kommer att komma ur detta. Kom ihåg! Att i skapelsens hjärta existerar endast villkorslös kärlek.

Tillåt din älskade att tryggt vila i ditt hjärta, känn hur kärleken förflyttar berg när miraklet av det sanna livet uppdagas. Ha tillit till den Helige Anden och att du och dina nära och kära är för evigt beskyddade och älskade.

Jag låter dina nära och kära omslutas av beskyddande och helande kärleksljus, så snälla, oroa dig inte! /Chamória

Lämna ett svar