Här kommer tolkningen av läggningen 22 januari!

KORT 1

26 JOY – GLÄDJE

MASKROS: Helar ilska, renar gifter fysiskt och energimässigt, och frigör din personliga kraft.

GRANAT: Uppmuntrar passionen till livet!

  • Att frigöra gifter, vare sig det är gifter från miljön, maten du äter eller dina egna tankar om självförnekelse och självförakt, bör vara det mest självklara i vårt liv! Vi har en kropp, även om vi inte ÄR kroppen, så är det smart att ta hand om den på bästa sätt så att den kan tjäna oss så länge som möjligt. Och att frigöra/läka ”giftiga tankar” är faktiskt viktigast av allt! Detta låter sig göras genom förlåtelse av skuldbeläggande och att sluta döma allt vi ser, hör, känner och tänker! Ett sinne fritt från dömande och skuld ger oss utrymme för glädje och frid i varje nu, och styrka att följa våra passioner med kärlek.

/Chamória

” My joyful heart is beautiful and valuable. I embrace the natural ebbs and flows of joy and do what I can do to support my joy and my passions with confidence.”

KORT 2

25 TRUTH – SANNING

FINGERBORGSBLOMMA: Hjälper att öppna hjärtat och uttrycka känslor.

AMAZONIT: Stöder att veta och tala sanning, hela sanningen och inget annat än sanningen!!

Och vad är den enda sanningen? Jo, Villkorslös Kärlek! Kärlek som du är skapad av och som aldrig lämnat dig, även om samhället och egot gör allt i sin makt för att vi ska glömma det. Öppna ditt hjärta och börja älska dig själv och din nästa! En sanning, din sanning som är musiken för det modiga hjärtat!!

/Chamória

” I actively pursue my own truth and value it. I have the courage to sing my own unique, divinely-inspired song knowing that it adds to the Goodness of the world.”

KORT 3

11 INSPIRATION – INSPIRATION

KROKUS: För in ny början/nystart, glädje, mild styrka, hopp och stilla självförtroende.

BLÅ TOPAS: Är fylld av härligt självförtroende.

När livet känns kallt, grått och blekt, så kan det vara svårt att hitta inspirationen att fortsätta framåt. Men lämna över alla dina bekymmer och oro till din inre Mästare med tillit att du får hjälp lika säkert som natt kommer efter dag och efter vintern kommer värmen och ljuset åter!

/Chamoria

” I am not afraid of the dark. I keep moving forward, secure in my faith that this to will pass, that I will come through with renewed hope and joy!”

Lämna ett svar