Veckans Djur! 16 november

Älg

Ur Djurens Språk/Solöga:

Här och nu har du allt. Min gåva till dig är att vara nöjd med livet.

Här gäller det att känna dig nöjd med din plats i livet, först då befinner du dig i mitten av världen och det du önskar kommer till dig. Kliv ur känslan av missmod. Välj att vara nöjd och din situation förbättras.

?

Ju mer vi kan visa tacksamhet, desto mer får vi att vara tacksamma för!

Detta är fakta, det handlar om lagen om attraktionskraft. Det du ger ut det får du ☝?Så ger du ut negativa tankar, så attraherar du in tråkigheter och sänder du ut tankar av tacksamhet – som är kärlek, ja då attraherar du in mer av den varan. ?

Börja med att uttrycka din tacksamhet i tanke eller ord (ännu starkare) över tex över den goda frukosten, nattens stärkande sömn, att du har ett hem, för alla kärleksfulla människor du möter, att du lever här och nu för att kunna släppa all skuld, sluta döma… ”Jag är så tacksam för mitt kärleksfulla hem,” Jag är så tacksam för alla mina rena och friska celler”, Jag är så tacksam för att jag är fri från hostan”.

När vi fokuserar på, och är tacksamma för de FRISKA cellerna i vår kropp, så får vi ännu fler FRISKA CELLER att vara tacksam för = sant helande ☝? Tacksamhet = kärlek = helande ???

Fokuserar vi på hur trött vi är, hur ont vi har och på alla tråkiga händelser vi möter? tja, vi bad om det själva att det ska fortsätta ☝? MEN, det GÅR att byta tanke, det går att skapa om sin verklighet ??

Så var nöjd med livet, uttryck din tacksamhet och du befinner dig mitt i världen/livet/dig själv och allt det du önskar kommer till dig som det alltid har gjort ?

Se nu till att det är av villkorslös kärlek” ??️?

/Chamória

??️?

Lämna ett svar