Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 28 september

☕?

Du är unik och älskad, säger thé bladen i dag!

Våga vara den du är och sluta följa john för att du tror att det är det du måste göra/vara för att ”passa in”. ☝?

Inget kunde vara mer tossigt för du kväver dig själv – din inre stjärna och unika nyans som just du är.

Att känna att alla är i sin flock nästan lika i tycke och smak, och så finns du där. Du är med gruppen men ändå inte liksom. Du känner dig utanför men när du känner efter så gör det faktiskt inget. Det gör inget att du är den där som är lite udda, den som är där som alla ser men ändå inte. Du upptäcker att det faktiskt är skönt att vara lite på sidan och bara betrakta förundrat de ”andras” spel och börjar känna dig trygg i att bara vara den du är, udda och inte ”favoriten” i gänget. Hmmm.. måste vara tröttsamt att aldrig kunna slappna av.☝? Men du kan det nu. Du går din egen väg tryggt förvisad att du redan är perfekt, du är värd att älskas för du är kärlek.

Du är unik och magisk precis som du är hjärtat!???

/Chamória

???

Lämna ett svar