Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 27 september

☕?

”Du är inte ensam, vill thé bladen säga oss i dag!

Först av allt måste vi förstå att sagan om separationen, är just det en saga ☝? Den har aldrig hänt och vi bar inte skulden för den – eftersom den aldrig har hänt. Vi är alla fortfarande ett, vi är fortfarande kvar hos vår skapare tryggt omslutna i den villkorslösa kärleken! Vi är här i kropp för att komma ihåg det och när vi här släpper all skuld och slutar döma vår nästa, som är en annan av oss, så börjar vi vakna i vår sanna verklighet och nyckeln till det går via förlåtelsen!!

Egot vill få oss att tro att vi är ensamma och övergivna, men när vi vänder oss inåt så börjar vi inse att det var en lögn. Förlåt dig själv för att du lyssnade på egot och tänk en ny tanke: ”Hur kan jag vara ensam? Jag har ju mig och jag är ett med allt som är!”??

När vi slutar jaga något/någon utanför oss själva som ska fylla vårt tomrum, och i stället läker alla rädslor inom oss och börjar älska och bekräfta oss själva först, så attraherar vi in automatiskt mer sann kärlek och bekräftelse!

Det finns någon för oss alla, och vi alla är värda att älskas då vi alla är skapade av kärlek som aldrig har lämnat oss!! Vi glömde bara bort det ett tag, vilse i de falska drömmarnas värld!

Så läk dina rädslor!

”Jag släpper nu taget över alla rädslor och ångest över att vara ensam och bli övergiven. Kärleken kan aldrig lämna eller överge mig, då jag är skapad av den, och Guds villkorslösa kärlek är det enda som är sant.”???

/Chamória

???

Lämna ett svar