Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 12 September

☕?

”Thé bladen vill visa oss i dag att ”efter regn kommer solsken”. ??

I bland kan livet te sig grått och mörkt och vi dras lätt ned i den gråa geggiga vardagen när vi inte ger oss själva tid att stanna upp och bara se oss omkring. Se det vackra som finns överallt runt oss, se det vackra när solen glittrar på det regnvåta lövet, se alla vackra nyanser av färger som naturen har, och speciellt nu när vi går in i hösttider! ??

Vi har alla ett ljus av kärlek inom oss, och ibland kanske väldigt långt in?, och det är det ljuset vi ska välja att se hos oss själva och i alla vi möter. Ett ljus som är den sanna kärleken som aldrig lämnat oss, glöm aldrig det! Påminn dig varje dag vem vi alla är: en skuldfri Ande som är skapad av kärlek som aldrig lämnat dig! du glömde bara det en stund. ☝???

”Jag väljer att känna kärlek och glädje i alla fall”

Släpp in magin i ditt liv igen – livsmagin!”

/Chamória

???

Lämna ett svar