Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 11 September

☕?

”Var beredd! råder thé bladen i dag ☝?

Försök att vara så närvarande i nuet i allt du uträttar. Diskar du så fokusera och bara diska utan att drömma dig bort i tankarna ”jag måste komma ihåg att laga de där jeansen”, ”Vad behöver jag fylla på i skafferiet” etc. När vi vandrar bort i tankarna så blir vi splittrade och läcker energi, men när vi däremot är närvarande i nuet i det vi gör så går allt mycket bättre, det går fortare och framför allt så spar vi energi!

När vi är fokuserade så befinner vi oss i ”stormens öga” och allt är lugnt, mer harmoniskt och vi kan ta emot insikter, kunskap som aldrig förr då det är lättare att sålla bort egots röst och släppa igenom rösten från det högre jaget/Helige Ande/din guide!

När vi befinner oss i ”stormens öga” så får vi klarare sinne och får en också en klarare uppsikt vad som sker i vår omgivning. Det behövs nu ☝?

Så var beredd placera dig själv i stormens öga? och vet att allt kommer att ordna sig till det bästa ???

/Chamória

???

Lämna ett svar