Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 8 September

☕?

Håll i hatten! råder thé bladen i dag.

Det är mycket som händer nu, och kommer att hända både personligen och ute i världen! Gammalt ska rensas ut så att kärleksljuset kan få växa fram än mer, och det kan vara jobbigt om det finns mönster som nästan blivit genetiska då de är så manifesterade. Vi kan också känna det som att vi har mer än vi trodde att rensa ut, men vi känner av världens utrensningar/genombrott precis som världen speglar våran ”ryggsäck” ☝? Men spelar det egentligen någon roll? Förlåt och släpp!!

Misströsta inte, utan försök att vara i nuet och ha tankar som: All is well! Allt kommer att ordna sig till det bästa! This too shall pass! och Jag väljer att känna kärlek och glädje i alla fall!

Är det inte kärlek, då är det inte sant, och då ska det väck” ☝??

/Chamória

???

Lämna ett svar