Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi 5 September

☕?

”Thé bladen påminner i dag om att ha ett öppet hjärta – närhet och kärlek. Börja med att öppna ditt hjärta till dig själv ☝️ Ge dig själv uppmärksamhet och se till dina egna behov för att växa. När du står fri från rädslor i din kärlekskraft, helas du och världen. ??

Ha fokus och tillit till att du är på rätt väg, att allt ordnar sig till det bästa och att du får hjälp/guidning. Det här gör att vi kliver ur vägen från oss själva och sann ledning kommer. ??

Värdesätt din visdom och dela den vidare. Dela med dig av dina kunskaper du får efter vägen. Kunskapen om att allt är ett och vi är det i kärlekens språk – kunskap du erhåller genom att tänka, känna och agera utifrån kärlek – under först ett dygn och sedan förlänger mer och mer. ??

Fråga dig själv: hur skulle kärleken agerat/svarat här?

Ge järnet! Ge allt vad du har, och du kommer att lyckas”!!

/Chamória

??️❤️

Lämna ett svar