Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi 5 September

☕💖

”Thé bladen påminner i dag om att ha ett öppet hjärta – närhet och kärlek. Börja med att öppna ditt hjärta till dig själv ☝️ Ge dig själv uppmärksamhet och se till dina egna behov för att växa. När du står fri från rädslor i din kärlekskraft, helas du och världen. 🕊💖

Ha fokus och tillit till att du är på rätt väg, att allt ordnar sig till det bästa och att du får hjälp/guidning. Det här gör att vi kliver ur vägen från oss själva och sann ledning kommer. 👍🌻

Värdesätt din visdom och dela den vidare. Dela med dig av dina kunskaper du får efter vägen. Kunskapen om att allt är ett och vi är det i kärlekens språk – kunskap du erhåller genom att tänka, känna och agera utifrån kärlek – under först ett dygn och sedan förlänger mer och mer. 👍🤗

Fråga dig själv: hur skulle kärleken agerat/svarat här?

Ge järnet! Ge allt vad du har, och du kommer att lyckas”!!

/Chamória

🌻🕊️❤️

Lämna ett svar