Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 1 Augusti

☕💖

”Thébladen påvisar att du behöver få in mer glädje i ditt liv nu ☝ ha roligt och smitta din omgivning med ditt leende! Var inte heller rädd för kärleken utan släpp in den i ditt liv. Älska och bekräfta dig själv villkorslös som den perfekta, skuldfria Ande du i sanning är! Du är skapad av den kärleken som aldrig lämnat dig!! 💖

Du är absolut den viktigaste i ditt liv här och nu!!

Använd kärleken för att hela dig – din kropp, ditt sinne och efter det; din familj, kollegor, vänner. För om du brakar, vem tar hand om dig då? Se till att du mår bra på alla plan och din omgivning helas med dig👍👍

Du har en mycket stark kvinnlig/manlig energi som väntar på att få uttrycka sig. Använd den, känn dig attraktiv och du blir oemotståndlig för andra!”

/Chamória

🌻🕊💖

Lämna ett svar