Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 1 Augusti

☕?

”Thébladen påvisar att du behöver få in mer glädje i ditt liv nu ☝ ha roligt och smitta din omgivning med ditt leende! Var inte heller rädd för kärleken utan släpp in den i ditt liv. Älska och bekräfta dig själv villkorslös som den perfekta, skuldfria Ande du i sanning är! Du är skapad av den kärleken som aldrig lämnat dig!! ?

Du är absolut den viktigaste i ditt liv här och nu!!

Använd kärleken för att hela dig – din kropp, ditt sinne och efter det; din familj, kollegor, vänner. För om du brakar, vem tar hand om dig då? Se till att du mår bra på alla plan och din omgivning helas med dig??

Du har en mycket stark kvinnlig/manlig energi som väntar på att få uttrycka sig. Använd den, känn dig attraktiv och du blir oemotståndlig för andra!”

/Chamória

???

Lämna ett svar