Dagens Örtathé reading – Tasseografi! 23 juli

Välkomna till dagens Tasseografi – Örta-thé-reading! 23 juli

☕?

”Se upp på ditt arbete lite extra i dag, eller väldigt inom kort, då det varnas om en farlig situation som uppkommer vid ett missförstånd!☝

I nutid om du är en man, så tänk dig för en extra gång innan du går till handling och är du kvinna så kan det röra sig om ett kvinnoproblem som kan ge lite oro och farhågor. Men lugn, förnyat hopp omsluter med kärlek inom kort!

Under veckorna framöver så varslas om glädje och kärlek i ditt hem och önskningar som kan gå i uppfyllelse och är du singel så kan det visa på en kommande kärlek och redan befäst kärlek växer sig starkare.

Veckorna framöver påvisas också framgång i karriären, kärleken och hälsan och ser vi framtiden an visas ett nytt projekt eller karriärsdrag som är på gång!

Så avslutningsvis, ha tillit att allt ordnar sig till det bästa, ta bara inga onödiga risker på din arbetsplats och var villig att förlåta missförstånd!

En bra affirmation i dessa tider är;

”Allt kommer att ordna sig till det bästa”

Lämna över all oro och alla dina ”misstag” till din inre mästare/guide att lyfta upp i ljuset och förstå att du och alla du möter, som är en annan av dig, ÄR skuldfri Ande! Vi lever i en illusion skapad av och för oss i syfte att lära oss att släppa skuld, genom förlåtelse, och att sluta döma!”

Önskar er alla en fortsatt underbar dag i kärlek, glädje, frid och överflöd ????

/Chamória

Lämna ett svar