Veckans Växt – växternas språk 30 juni

Fredskalla

Djurens Språk/Solöga:

Stå alltid i din egen kraft när du skapar din värld.

Visdom: Jag har all den kraft jag behöver för att göra det jag vill. Jag litar helt och fullt på min egen kraft. Jag använder kraften medvetet i de val jag gör. Jag skapar min värld som det passar mig bäst. Jag skapar skönhet i min värld.

Kom ihåg, du väljer i tro, tanke, känsla och handling. Noggranna val ger dig det resultat du önskar.

?

Vilken är då DIN kraft? Är det kraften som är pladderpuckot ego i vårt huvud som är vår sanna kraft, eller är det den kraft som vi alla är skapade av och som aldrig lämnat oss? -Villkorslös Kärlek!!

Vi har alla ett ego men vi ÄR inte i sanning vårt ego. Visserligen är det vår egen skapelse när vi vi i vår temporära förvirring trodde på splittringen, men egot är inte vi i den bemärkelsen eftersom vi är själva livet, kärlek, glädje, överflöd, enhet precis som Snubben där uppe skapade oss!! Och DET är vår sanna skaparkraft!

Bär vi rädslor, skuld i det omedvetna så är de starkare ”programmerare” och skapare av vår verklighet än något annat så länge vi tror på egots pladder.

Men när vi vaknar upp till sanningen och lämnar över alla våra ”misstag” till vår allas inre mästare, så kan du bli den medskapare som du är ämnad att vara med din sanna Fader och omskapa din verklighet till en värld i skönhet.

Det handlar om förlåtelse och att börja se med mer rätt perception tills det är dax att helt slipper denna illusion och kan vara hemma där du i sanning hör hemma i den sanna Kärlekens värld ☝???

/Chamória

???

Lämna ett svar