MIN RESA MED LIFEWAVE!

MIN RESA MED LIFEWAVE!

Mycket vatten har runnit under broarna men när jag ser tillbaka i tiden när allt hände och det jag skrivit ned, så har det ju faktiskt bara gått 2 år!! Under den tiden så har det faktiskt fantastiskt mycket ordnat upp sig med min hälsa!!! Från nära döden till att må bättre än jag mått på många år.

Här nedan är ett utdrag ur min dag bok då det begav sig;

”Jag är såååå tacksam! 🙏Ser nu ljuset ”i tunneln” 💖😍😇

Tänkte här berätta så kort jag kan om min resa varför jag drogs till en fantastisk ljusterapiprodukt och mina resultat so far. 😉

7/12 2021 kollapsade jag på badrumsgolvet efter en tids problem med sjukligt bindande av vätska i kroppen bl. a. 😒

Ilfart med ambulans till lasarett, IVA där de fick lov att söva ned mig och koppla upp mig på alla tänkbara apparater ni kan tänka er för att hålla mig vid liv. Akut hjärtsvikt, njursvikt, småproppar i lungorna och blodförgiftning! 😱

Jag blev kvar på IVA i hela 3 veckor innan jag kunde flyttas till infektion och till sist på rehab. Jag fick verkligen bokstavligen lära mig gå igen, det tog 2 månader innan jag ens kunde vända mig i sängen själv. Första svängen på IVA tömde de mig på hela 15 liter vätska!!!😲 Totalt har det blivit nästan 30 liter! 🌊

Jag fick 2 starka antibiotikakurer intravenöst under 6 veckor, och ni kan ju föreställa er hur mina tarmar blev. 🤪

7–8 olika mediciner fick jag varav en i sprutform som gjorde halva magen blåsvart för att den blev så sönderstucken. En av medicinerna gjorde mig konstant illamående och att jag kräktes varje dag.

23/3–22 blev jag hemförlovad med hem rehab och lite hjälpmedel.

Har dåligt tålamod, vill ju vara frisk.nu, så det är något jag fått lära mig – inte ta ut sig, för det kommer surt efter!

Efter ett tag dyker det upp ett inlägg i mitt flöde av en person som jag sällan brukar se något från, som just handlar om denna FDA registrerade medicintekniska ljusterapiprodukt. Jag följer länkar och lusläser framlänges och baklänges om produkterna och företaget och jag känner i hela min kropp att ”THIS IS IT! ”

Kontaktar och snabbt är jag reggad på ett ’silverpaket’.

4/5–22 så började jag använda en av produkterna och 2 andra i deras breda sortiment.

Och detta har hitintills hänt efter bara 1 månad!!:

*Snabbare återhämtning

*Lättare att djupandas

*Öppnare och klarare ögon

*Bättre styrka och balans- klarar mig allt längre utan rullator

*Mer energi både fysisk och mentalt

*Fler och tydligare drömmar

*Börjar tappa lite mindre hår – har förlorat 4/5 av mitt långa tjocka hår

*Bättre läkkött som försämrats de senaste åren – papercut läkt och osynligt på ett par dagar!

*Njurar så gott som helt återställda!

*Lungor helt återställda!

*Gamla skador och ledvärk gör sig påminda – utrensning!

*Sköldkörtel återställd, kunnat sluta med Levaxin!

*Hjärtats återhämtning har gått från ”20” vid kollaps till ”45” med den bästa förbättringen under den sista månaden! Optimalt ska värdet ligga på ”50–55”!!

*Just nu har jag kunnat minska ned från 7 olika till 3 mediciner/dag

Spännande fortsättning följer ☝️💖

Lyckliga kramar 🤗💖

P.S Glömde berätta att mina tänder blev katastrofalt dåliga när jag kollapsade, en gick av och jag fick ett jättestort hål på utsidan av en kindtand – en riktig krater! Den existerar inte längre!!! 🤗 Hålet läkte ihop!!!

P.S 2: 28/6–22, Jag har haft stora problem med mina knän ända sedan jag var liten med värk som mer kommit än gått och inget har hjälpt för att det ska bli bra. I går fick jag för mig att prova icewave (mot smärta och värk), som jag fick med när jag fick mitt första paket i början på maj i år. Fick se ett inlägg där det tipsades att använda Aeon på insida knät och Glutation på utsida knät då det kunde hjälpa att läka inflammation och återställa brosk 😲. Icewave placerade jag under fötterna.

Det tog inte många minuter förrän jag kunde känna lättnad från smärta och under hela dagen nu har det inte smärtat alls när jag rest på mig, satt mig ned eller rört på mig överlag 🙌🙌

Jag använder för övrigt X39 och X49 varje dag och Carnosin 3 dagar/vecka.

🙏 Är så tacksam för dessa patchar som redan efter mindre än 2 månader har förbättrat min livskvalitet enormt 💖💖Det ska bli spännande att se om jag får ”nya knän” också så småningom!

Kontakta mig om ni också vill förbättra livskvalitén ☝️❤️

https://lifewave.com/Chamoria

P.S 3

Tyvärr så glömde jag att ta ett kort innan jag som vanligt färgade mitt hår med henna då jag upptäckte att utväxten efter 1 månad var hela 2 cm och inte 1 cm som hår har i snitt/månad 😲

Förekortet är taget dagen innan frissan fick sig en utmaning 21 juni 2022 då det syns hur jag förlorat mitt tjocka långa hår (på grund av trauma, medicinering och röntgenstrålning vintern 2021/2022) och efterkortet är som sagt i dag 20 juli 2022 ☝️

HELT MAGISK!

EFTER BARA 1 MÅNAD!!! 👍😇💖💖💖

Före-bild!
Efter 1månad!

P.S 4: Vi har nu kommit till januari 2023 (8 månader) och min resa med LifeWave fortsätter att ge mig mirakler 🙏

Hjärta, njurar och lungor är nu återställda, har lite astmatisk hosta kvar som minskar hela tiden. Min högra hands känsel /nervproproblem, är så gott som återställd. Håret fortsätter att växa med hög kvalitet och huden blir allt slätare. Med jämna mellanrum går kroppen igenom ännu ett lager och läker gamla skador och förslitningar jag haft i rygg, knän, axlar. För varje ”läkeperiod” så blir jag bättre, det går fortare att gå igenom och mindre smärta 👍Nu vet jag ju vad som sker, kroppen är helt magisk, bara ta det lugnt under dessa perioder, bra näring och rent vatten för att skölja ut ännu ett lager ”skit” 🤪

Jag har gjort mycket mer än använt LifeWaves produkter, utan även sett till att äta bra och hälsosam mat, rent vatten och praktiserat sedan sommaren 2023 PaidaLajin!! Läs gärna mer om den självhealingtekniken under `kurser`.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna så berättar jag mer!

https://lifewave.com/Chamoria

Vad är då LifeWave? Vad gör det?

FOTOBIOMODULERING. 

Fotobiomodulering, även känt som lågnivåljusterapi eller rödljusterapi, är en icke-invasiv behandlingsmetod som använder specifika våglängder av ljus för att stimulera cellulär funktion och främja olika biologiska processer. 

Här följer en beskrivning av fotobiomodulering och dess inverkan på hälsa och välbefinnande:  

1. Verkningsmekanism: – Fotobiomodulering innebär att kroppen utsätts för låga nivåer av specifika ljusvåglängder, vanligen i det röda eller nära infraröda spektrumet. 

När ljusenergin absorberas av cellerna utlöser den en rad biokemiska reaktioner som förbättrar cellfunktionen och främjar vävnadsreparation och nybildning. 

Hälso- och skönhetsindustrin har under många decennier använt stora, otympliga och dyra apparater som bara kan användas på vissa platser av utbildade operatörer. Kunderna betalade hundratals dollar per behandling och var tvungna att komma tillbaka ofta för att uppnå ett önskat resultat.

2. Biologiska effekter: – Fotobiomodulering kan stimulera mitokondriefunktionen, vilket leder till ökad produktion av ATP (adenosintrifosfat), som är nödvändigt för cellulär energi. 

Det kan också minska inflammation, förbättra blodcirkulationen och främja frisättningen av tillväxtfaktorer som hjälper till vid vävnadsläkning och reparation. 

3. Tillämpningar: – Fotobiomodulering används inom olika medicinska och terapeutiska tillämpningar, t.ex. sårläkning, smärtlindring, dermatologi och idrottsmedicin. 

Den undersöks också för sina potentiella fördelar vid behandling av tillstånd som artrit, neuropati och muskuloskeletala skador.

4. Fördelar för hälsan: – Forskning tyder på att fotobiomodulering kan ha positiva effekter på olika hälsotillstånd genom att främja vävnadsregenerering, minska smärta och inflammation samt påskynda läkningsprocesser. – Behandlingen anses vara säker och väl tolererad, vilket gör den till en lovande alternativ eller kompletterande behandling inom sjukvården.

5. Framsteg och överväganden: – Tekniska framsteg har lett till utvecklingen av bärbara och användarvänliga fotobiomoduleringsenheter för hemmabruk. 

En nano-fotobiomoduleringsenhet tillverkas av LifeWave i form av ett icke transdermalt plåster och är lika litet som ett frimärke.

Det innebär att LifeWave-enheten nu kan användas av vem som helst i det egna hemmet. 

Nu kan vem som helst få tillgång till fotobiomodulering, eftersom det är praktiskt och kostnadseffektivt att göra det. 

LifeWaves fotobiomoduleringsenheter är mycket annorlunda och ovanliga i sitt sätt att fungera och åstadkomma förändringar i cellmiljön.  

Plåstren behöver ingen strömkälla som ett batteri, eftersom de inte behöver generera artificiellt elektroniskt ljus eller elektroniska frekvenser. Vad de gör är att använda de redan naturliga och organiska frekvenser som är en del av det kommunikationssystem som kroppen använder för att veta vad som händer inuti cellen och på andra ställen i och till och med utanför kroppen.  

Allt som är ”konstgjort” och artificiellt är inte lika bra som något organiskt som är känt och naturligt för kroppen.

Plåstren är enheter som innehåller (nano)elektroniska kristaller (terminaler) som är utformade för att använda det ljus som avges av kroppen. 

Plåstren använder en viss specifik ljusfrekvens för att stimulera ett svar från cellen. Varje cell överför i sin tur denna frekvens till andra celler eftersom de är sammankopplade och har bildat vävnad, organ och körtlar. 

Våra celler är sociala, eftersom de är beroende av en funktionell grupp för att överleva.  

Vad är frekvens? 

Frekvens är antalet vågor som passerar en viss punkt under en sekund. Frekvensenheten kallas hertz (Hz) och har fått sitt namn efter den tyske fysiker som först bekräftade förekomsten av elektromagnetiska vågor, Heinrich Hertz.

Att förstå frekvenser är avgörande för att förstå olika begrepp inom vetenskap och teknik, vilket gör det till en grundläggande aspekt av många akademiska discipliner.

Lifewave-specifika frekvenser känns väl igen av den kännande cellen och kommer att aktiveras (med start inom några sekunder) när andra faktorer som vätskebalans också är på plats. 

Denna process för att aktivera celler är inbyggd i kroppen, och du kan bidra till den med en hälsosam livsstil. 

Sammanfattningsvis utnyttjar fotobiomodulering ljusets kraft för att modulera cellulär funktion och främja läkning och regenerering i kroppen. 

Med sitt breda utbud av tillämpningar och potentiella hälsofördelar fortsätter fotobiomodulering att vara ett område av intresse inom både medicinsk forskning och terapeutisk praxis.

LifeWave är inte bara ett 20 år gammalt företag i USA, utan ännu mer imponerande är att företaget av allt att döma ligger 20 år före denna nya era inom vetenskapen.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna så berättar jag mer!

https://lifewave.com/Chamoria

LifeWave – what is phototherapy:

Lämna ett svar