I gång på allvar!

Mycket vatten har runnit under broar sedan jag senast gjorde ett blogginlägg.

Vintern 21/22 var jag inlagd på lasarettet i 4 månader efter ett ”superbrak” med blodförgiftning, akut hjärtsvikt och njursvikt!!

Hoppsansa hur det kan gå!!! Men jag överlevde och är faktiskt friskare än jag varit på många år. TACKSAMHET

Sedan en tid är jag helt fri från 7 olika mediciner (tack och lov), med hjälp av olika saker jag gjort som jag kommer att dela med mig av framöver.

Men just nu vill jag bara ge av min glädje över att få göra det som jag älskar – att hjälpa människor och djur med rening, helande och beskydd från kärlekslösa energier. Erfarenhet från mina nu 30 år som healer att dela med mig av!

På söndag 16 juni erbjuder jag en gruphealing distans som jag hoppas du som läser vill vara med på:

☝️ ERBJUDER GRUPPHEALING PÅ DISTANS ❤️ Med kärlek och värme sänder jag dig kraftfull renande och helande energi via min kanal från våra Mästare, Jesus, mina healingÄnglar och healingGuider.

Den andliga elden transformerar det negativa, allt kärlekslöst, som finns lagrat i din mentala, emotionella och fysiska kropp. Energin går inte bara på smärtan eller en händelse här och nu, utan går på djupets orsak, ner i ditt undermedvetna.

💜🔸Datum: 16 juni kl. 20.00 🔸Plats: På distans 🔸Pris: Valfritt mellan 1-100 kr 🥰 Swisha till 0707446777 skriv: GÅVA

🙏

Anmälan: Anmäl med att skriva på chatten dig senast kl. 19.30, 16/6

När du ska ta emot healingen intar du en vilsam och ostörd plats, gärna 10 minuter innan så du hinner varva ner. Lyssna på soft musik och tänd ljus om du vill det. Slut ögonen och rikta ditt fokus inåt, andas med djupa och lugna andetag.

Tänk ”jag tar emot healingen kanaliserat från Chamoria, och välkomnar Guds helande Kärleksenergin”

Healingen pågår effektivt i ca 30 minuter 🙌

Drick gärna vatten efteråt 💧

Tacksamhet🕊❤️

Lämna ett svar