Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 13 September

☕?

”I dag visar thé bladen en glimt av lyckan när vi är återförenade med vårt sanna ursprung ???✨

Vi har egentligen aldrig varit separerade från vårt sanna jag eller från källan Gud heller för den delen delen. Men när vi började gå ned i kropp trodde vi blint på separationen och sedan dess har vi lidit och tragglat genom mångfald av inkarnationer orkestrerat av ett ego som inte vill vårt bästa ☝?

Varför började vi då gå ned i kropp? när började hela den här cirkusen?

Ja, enkelt förklarat, så hade vi i ursprunget en knasig tanke över hur det skulle vara att vara separerad från vår sanna Fader, en sekundsnabb tanke, och vi glömde skratta åt orimligheten i den. ☝?

Vi började så lyssna åt en ”röst” i tanken som till sist är det vi kallar egot, och egot fick oss att tro att nu kommer Gud att straffa oss för denna tanke och skuldbeläggandet är ett faktum. I detta så ”flyr” vi undan Guds vrede, som aldrig existerat, och universum skapades, världar för oss att bebo i vår ”separation”. Änglar skapades för att hjälpa oss att upprätthålla dessa världar för att ge oss bästa möjliga förutsättning att utvecklas andligen – att hitta hem igen, och för att hjälpa oss att hjälpa vår nästa att hitta hem igen.

Helige Ande skapades också som den optimala länken mellan oss och Gud. För Gud vet inte ens om vårt lidande för egentligen är vi redan hemma omsluten i den villkorslösa kärleken som vi är skapade av och som aldrig lämnat oss.

Vi är där och ”drömmer” denna dröm om separationen i universum, jorden, människan i dess kamp och sträva efter meningen med livet. Många miljarders av år passerar, och egentligen inte då tiden också är en illusion, och sakta men säkert så börjar fler och fler vakna upp till sanningen om alltings beskaffenhet och vi får hjälp av våra uppstigna mästare som gör allt i sin makt som andliga lärare att hjälpa oss att komma till insikt att frälsningen ligger bara en skymmande slöja bort! Och vägen till att rasera denna slöja går genom soningen – förlåtelse av skuldbeläggandet av oss själva, att sluta projicera våra rädslor ut på vår nästa – sluta döma! Vi är alla redan perfekta! Vi är ett i kärlekens namn – du är en annan av mig och jag är en annan av dig. Det finns ingen brist, och vi är alla fortfarande djupt älskade av vår Fader.

Resan hem har startat av så fantastisk många själar här och nu och det glädjer alla i ”himmelriket” utan undantag! Tålmodigt och med största kärlek, ses återföreningen fram emot av alla våra bröder och systrar i himlen ????✨

/Chamória

???

Lämna ett svar