Dagens Örta Thé Reading – Tasseografi! 9 September

☕?

”I dag vill thé bladen påminna om att det är viktigt med balans så att resan i vårt liv går så smidigt som möjligt! ☝?

Blir vår iver för stor i vår strävan att tex göra karriär eller utveckla vår andlighet, träna upp vår kropp fysiskt? Så kan det bli en obalans som gör mer skada än nytta. Efter en hård träning så behöver kroppen återhämtning, för det är faktiskt när vi vilar som kroppen kan läka små mikroskopiska skador/slitningar och muskeln utvecklas. Tränar vi utan återhämtning blir till sist skadan högst verklig. Ger vi all vår energi till att göra karriär, utan att njuta i emellanåt av livet, så blir vi snart utbrända och går vi ”all in” i att öppna upp andligen så tappar vi fotfästet i ”verkligheten” där räkningar blir obetalda och den fysiska kroppen blir åsidosatt.

Balans! Hitta balansen mellan träning och återhämtning, mellan ”plikter” och andlighet, din kvinnliga och manliga aspekt.

Den här verkligheten är en illusion, du har en kropp i det här hologrammet men du ÄR inte kroppen, men vi behöver ta hand om kroppen medans vi har den och vi behöver följa den här verklighetens ”regler” så att vi kan vara här och utföra det enda som egentligen är viktigt: att lära oss att sluta döma, släppa skuld, inse att vi redan är perfekta och att det enda som är sant är kärleken som vi är skapta av och som aldrig har lämnat oss. ”Fusklappen” till de proven här i på jordens skola är förlåtelse!

Och börja med dig själv – förlåt all skuldbeläggande på dig själv, älska och bekräfta dig själv villkorslöst, du är redan perfekt för du är som ”Snubben där uppe” skapade dig – skuldfri Ande villkorslös kärlek och det enda som är sant är kärleken, allt annat är en illusion i den här ”verkligheten”/hologrammet!

/Chamória

???

Lämna ett svar