Tolkning av dagens ”Välj 1 kort av 3” 3 maj

Välj 1 av 3 kort, tolkning 3 maj -20

KORT nr 1/ THE MATRIX

Att försöka lista ut varför vissa saker händer är som att försöka lösa ett 1000-bitars pussel med bara 15 bitar i din ägo!

Man kan aldrig till fullo förstå den nuvarande situationen med sitt begränsade sinne. Du vet att där finns en större bild/mening även om det för tillfället är svårt att se det.

 Fokusera på att förlåta och släppa skuld och ha tillit till att allt ordnar sig till det bästa. Allt händer i Kärlek när vi lämnar över till vår inre Mästare. Tids nog kommer du att se välsignelsen i det hela.

Ha tålamod och lita på din inre Mästare/guide, som endast vill det bästa för dig – Kärlek, lycka och frid!!

KORT nr 2/ REVELATION

Du får snart svaret du söker!

Meditera i stillhet och fokusera på din andning. Vad uppmärksam på vad du känner i hjärtat, ställ din undran till din inre mästare och släpp taget. Svaret kommer från ditt inre, som en bild, känsla eller som en tanke som en röst.

Du finner aldrig svaret utom dig, så sök aldrig efter svar utanför dig men du kan från din inre Mästare få ledtrådar genom t e x synkroniciteter i vardagen.

Det är förståeligt om nuvarande situation skapar stress och t o m ångest, men slösa inte din energi på att försöka förstå logiskt för det kan bara skapa mer förvirring.

Lita på din inre kärleksfulla guidning att allt kommer att lösa sig precis när det ska!

Allt kommer att falla på plats inom de 2 kommande månaderna!

KORT nr 3/ UNIVERSAL CHRIST

Tomheten du känner för tillfället hjälper dig att åter koppla med aspekter av din natur som har varit förtryckta under en tid.

Försök att släppa allt som distraherar dig och vänd dig inåt med ditt fokus och du kommer att finna gömda skatter.

Det här är en tid av djup, innerlig ”själv upptäckt”, du behöver bara lyssna till de kärleksfulla viskningarna i ditt hjärta.

Fråga dig själv vad du i sanning vill ha ut av livet och när svaret kommer från hjärtat – lyssna! Det finns inget rätt eller fel!

Varje val du gör utifrån hjärtat leder till ett resultat som är nödvändigt för dig att växa i visdom och kärlek.

Du kommer att utvecklas från detta med en klarare riktning i ditt liv som resulterar i att en del av dina relationer troligen kommer att genomgå en stor förändring.

Ha tillit till guidningen från ditt inre!

Vi är alla Kristus – Guds Helige son, skapade av Villkorslös Kärlek som aldrig lämnat oss!!

/Chamória ??

Lämna ett svar