Chamórias fnulighet!

Hej kära vänner!

Jag förstår hur ni känner, när det känns som ni går i seg gyttja, när all världens otur knackar på just er dörr, då jag själv blev svårt utsatt för svår smutskastning och svart magi under en period i mitt liv då jag bröt med en kompanjon inom det andliga och alternativa! Visade sig vara en mycket stor psykopat….

Tur i oturen så redan då förstod jag vikten av förlåtelse men inte förrän jag kom i kontakt med EKIM- En Kurs I Mirakler, så kom den djupa insikten att allt jag mötte och blev utsatt för var mitt eget verk! Djupt inom fanns mönster att jag inte var värdig, självdömmanden!! Så klart att jag då attraherade in ”skit” ?

När jag sedan oavbrutet började förlåta mig själv – den minsta lilla tanke av självanklagelse för att jag inte hunnit el orkat dammsuga tex – har det vänt!! Mitt starkaste mantra är just: ”Jag förlåter allt ont och negativt jag ser, hör, tänker och känner on mig själv och andra. Jag är ren skuldfri Ande, Villkorslös kärlek”! Alla jag möter, är ren skuldfri Ande! ❤ Tar hand om lillAnna-Karin! Tar henne i famn, ÄLSKAR henne, talar om hur stolt jag är över henne etc. Detta är fantastiskt läkande!

Läs EKIM men praktisera desto mer i vardagens möten med andra, dig själv i spegeln, när du ser nyheter på TV etc. Du får resultat! Se på de negativa händelserna med tanke ”men va bra! Nu får jag ett bra tillfälle att praktisera förlåtelse”. Ha tillit till den Helige Ande att allt ordnar sig till det bästa! Och du får hjälp!

❤ kramiz från mig ❤

Lämna ett svar