Tolkning av ”välj 1 av 3 kort 12 februari”!

KORT 1: Express Your Love! – Visa/Uttryck Din Kärlek!

”Go ahead and make the romantic gesture! – Agera nu och utför en romantisk gest!”

Det här kortet uppmanar dig att agera och ta initiativ till kärlek i ditt liv! Det kan visa att kontakta någon som du är attraherad av och bjuda ut på en date. Det föreslås också att vi ska skicka en blomma, ett kärleksfullt meddelande eller en gåva till en älskad. När vi uttrycker romantik så löper dessa energier igenom oss vi blir faktiskt den största vinnaren av vårt romantiska agerande när vi njuter av hur energierna får oss att må! Ju mer du ger kärlek, desto mer kan du uppleva den. Kom ihåg att du även är öppen för att ta emot kärleken från Gud, Änglarna och andra människor.

KORT 2: Past-Life Relationship! – Relation Från Ett Tidigare Liv!

”You have known each other before! – -Ni känner varandra sedan tidigare!”

De romantiska änglarna har skickat detta kort för att ge en förklaring över relationen du frågat om. Du har oavslutade affärer med en ”själskärlek” från ett tidigare liv. Det kan vara så att det involverar att behöva förlåta någon en händelse eller lära sig en personlig läxa, som t ex tålamod. Soulmates/tvillingsjälar, känner igen varandra ögonblickligen som kan upplevas som en romantisk eller sexuell kemi. Den här magnetismen som förenar 2 personer kan övergå all logik, men syftet är helande och lärande. Vare sig ni blir livspartners eller inte, så kommer ni att uppleva personliga och andliga lektioner som ger växande. Tidigare liv sessioner kan hjälpa dig att få svar du söker.

KORT 3: This Could Be The One – Detta Kan vara Den Rätta!

”You have already met the romantic partner you seek – Du har redan träffat den romantiska partner som du söker!”

Du kanske redan är i den relationen? Kortet kom till dig för det verkar som om du inte känner igen ”den rätta” för man har en annan syn på hur den ska se ut eller vara. Begrunda en stund över vem det kan vara och den första som dyker upp i sinnet är förmodligen den rätta. Bjud sedan in de romantiska änglarna till dina drömmar när du går och lägger dig. Be dom ge dig tydlig information om din romantiska partner, din nuvarande eller din framtida. När vi sover är vi mer mottagliga för guidning av änglarna. Du kanske inte kommer ihåg drömmarna men kan få en tydligare känsla för romantik och partnerskap. Agera på din känsla/intuition, även om det känns ologiskt till ditt kärleksliv. Ha tillit till att änglarna leder dig mot det du önskar.

Lämna ett svar